#Motx eta Ni - retail space
Placed in a former plumbing workshop, the new retail space resembles a playground for our client´s pet as well as for our young customers. The way the dog named Motx puts upside down the whole world of our client inspires this project.
The general space is articulated by the grass panelled walls framed by indirect lighting. The grass provides texture that contrasts with the smooth cement flooring, which plays as a fresh and natural backdrop that allows the feature wall to draw the attention highlighting the displayed pieces.
The resulting space embodies a clean and high-end aesthetic through the unexpected display of selected pieces framed by a floating grass on the walls. A space extremely comprehensive yet simple to use for customers, where different brands can encounter each other, incorporating their individual philosophies and styles within the same theme.